Our blog

De invloed van geluid op probleemgedrag bij dementie

Geluid is overal en altijd aanwezig. Soms is het aangenaam, maar soms ook zeer onaangenaam. Hoe ga je hiermee om? En wat doe je als je dit niet kan uitspreken?

Lees verder
Het geluid van het Meester Visserplein

Hoe bepaal je hoe een locatie klinkt? Die vraag lijkt in eerste instantie misschien simpel, maar als je er meer over nadenkt blijkt het antwoord niet eenvoudig te zijn.

Lees verder
Koninklijke Visio

Vanaf mei vorig jaar is het project Veilige Auditieve Omgeving voor mensen met een ernstige visuele en verstandelijke beperking van start gegaan binnen Koninklijke Visio.

Lees verder
The Big Building

Companies and entrepreneurs come in all shapes and sizes. From fast pacing start-ups, to creative freelancers, impressive high rollers.. and then there’s us: the business-hippies.

Lees verder
DCASE

Op 16 en 17 november vond DCASE plaats in München, dé workshop voor Detection and Classification of Auditory Scenes and Events. Wetenschappers uit allerlei hoeken en vakgebieden kwamen samen om de resultaten te bespreken van de challenge die was uitgezet: “Wie kan als beste met behulp van een computermodel geluiden en geluidsomgevingen herkennen”?

Lees verder
Luisteren naar het groeien van het gras.

Afgelopen zondag (29 oktober) was het de Nationale Dag van de Stilte. De organisatie nodigde alle Nederlanders uit om stil te staan en stil te zijn, samen of alleen. Wat betekent stilte voor jou?

Lees verder
There is a first time for everything!

Whether it's launching a new website or starting a blog, we love first times! How about you?

Read more